Panorama Golf resort Proquip Open & Golfista roku Invitational 2020

3. 10. 2020


V krásném prostředí resortu Panorama se uskutečnil vrchol sezóny, tradiční turnaj ankety GOLFISTA ROKU letos ve spojení se značkou PROQUIP, která obléká nejlepší golfisty světa při turnaji RYDER CUP.

 

Krásné babí léto provázelo atmosféru turnaje na Kácově, kde se pravidelně scházejí partneři a přátelé ankety GOLFISTA ROKU. I přes nepřízeň osudu kolem situace s pandemií Covid se organizátorům podařilo zvládnout parádně. Na hřišti bylo samozřejmě nejlépe, pofukoval jemný vítr, počasí bylo polojasné a přesně podle předpovědi bez deště. Na start se postavilo přes 70 golfistů a golfistek, aby si na hřištích River & Meadows užili nejen krásné počasí jeden z posledních golfů, který se letos v sezóně hraje. Golf posiluje svoji členskou základnu, spousta lidí se k němu vrací právě proto, že je to jeden z mála sportů, který se i přes přísné restrikce může hrát venku a bez obav z nemoci Covid-19.  Hřiště bylo skvostně připraveno, fairwaye byly ve 100% kondici a rychlost grýnů kolem 10 stop byla ještě velkou hráčskou výzvou. Celé kolo zpříjemnilo několik vložených soutěží včetně Beat The Pro s profesionálem Markem Tomanem na vyhlášené 3 parové jamce číslo 7 na devítce Foreest. 

Po hře čekal na všechny bohatý raut a všichni měli možnost se dozvědět spoustu novinek ohledně letošního ročníku GOLFISTA ROKU 2020, který se letos zaměří na nejlepší české hráčce posledního desetiletí.

Tipnete si, kdo by mohl být nejlepším golfistou posledních let? Hlasujte od listopadu na www.golfistaroku.cz. Těšíme se znovu za rok na krásných greenech Panorama resortu, kterému děkujeme za podporu projektu i turnaje.

Výsledky Panorama Golf resort Proquip Open & Golfista roku Invitational 2020

detaily ZDE



Sdílet





Podobné články